Ontvang 5% korting
Kasteel de Essenburgh

Ontvang 5% korting

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting*op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd! (*Niet geldig op arrangementsprijzen.)

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Algemene Voorwaarden

Uw kamer wordt tot 18:00 uur voor u vastgehouden op de dag van aankomst, voor deze tijd moet u ingechecked zijn in het hotel, u kunt bij incheck in het hotel betalen. Wilt u toch later inchecken dan 18:00 uur, dan dient u hier contact over op te nemen met het hotel op de dag van aankomst of u kunt uw reservering garanderen met een creditcard of vooruitbetaling via Ideal.
Als u uw boeking wilt annuleren dan moet u dit uiterlijk 1 dag voor aankomst doen. Dit kan alleen bij een reguliere boeking en niet bij een Non refundabel tarief. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 12.00 uur 's middags begint. Voor elke boeking die niet minimaal 1 dag voor aankomst wordt geannuleerd zullen de kosten voor de eerste nacht in rekening worden gebracht. In geval van no-show en bij arrangementen, wordt het volledige boekingsbedrag in rekening gebracht. Voor groepsboekingen gelden vaak afwijkende annuleringsvoorwaarden. Het hotel zal hierover contact met u opnemen indien dit het geval is.

Privacyverklaring

Per 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet (AVG) van kracht.

Uw privacy is voor ons van groot belang.

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw gegevens. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met uw gegevens.