Ontvang 5% korting
Kasteel de Essenburgh

Ontvang 5% korting

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting*op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd! (*Niet geldig op arrangementsprijzen.)

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Parkeergelegenheid

Parkeren bij Kasteel de Essenburgh is geheel gratis. Wij beschikken over een privé-parkeerplaats, welke op 100 meter afstand van het kasteel ligt. Uiteraard is het geen enkel probleem om uw auto tijdelijk voor de deur te zetten om uw bagage alvast te deponeren bij de receptie.

Hiernaast hebben wij twee parkeerplaatsen voor mindervalide gasten. Deze bevinden zich direct rechts naast het kasteel. In de aanbouw van het kasteel is een lift aanwezig, die bereikbaar is met een rolstoel.

Wegwerkzaamheden A28

De A28 is gedurende twee weekenden na afrit Lelystad (13) tot en met afrit Harderwijk-Zuid (11) in de rijrichting van Amersfoort afgesloten. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan deze weg. Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder. De weekendafsluitingen zijn gepland op:

• vrijdag 5 april 21.00 uur tot en met maandag 8 april 06.00 uur
• vrijdag 12 april 21.00 uur tot en met maandag 15 april 06.00 uur.

Naast deze weekendafsluitingen zijn er vanaf 1 april ook extra afsluitingen van toe- en afritten. Kijk voor alle data en de (omleidings)routes op https://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/projectenoverzicht/onderhoud-wegen-oost-nederland/index.aspx