Ontvang 5% korting
Kasteel de Essenburgh

Ontvang 5% korting

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting*op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd! (*Niet geldig op arrangementsprijzen.)

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Kasteel de Essenburgh!

In Kasteel de Essenburgh, zult u zich bevinden in een unieke omgeving rondom een fantastisch kasteel, in het groene hart van de Veluwe. Traditie heeft hier de leiding, maar natuurlijk wel met een moderne twist. Het is werkelijkwaar een sprookjes kasteel, de omliggende bossen en weidevelden helpen hier uiteraard aan mee. De schoonheid van de natuur zal u helpen al uw zorgen te vergeten.

Het kasteel is een ideale locatie waar u niet alleen culturele activiteiten kunt ondernemen maar ook recreatieve activiteiten. De routes rondom het hotel zijn een must om te verkennen voor beide fietsers en wandelaars. Kasteel de Essenburgh is een fantastische basis om te beginnen met het verkennen van Harderwijk, wat zeker een bezoek waard zal zijn. Twee grote parken (Dolfinarium en Walibi Holland) zijn zeer dichtbij gelegen. Ook is de Zwaluwhoeve zeer dichtbij om nog eens extra te kunnen genieten.