Ontvang 5% korting
Kasteel de Essenburgh

Ontvang 5% korting

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting*op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd! (*Niet geldig op arrangementsprijzen.)

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Fietsen in de omgeving

In Harderwijk kunt u de natuur van de Veluwe met haar weelderige bossen veelal fietsend of wandelend verkennen. Door de ligging van de landelijke dorpen en middeleeuwse hanzesteden in de omgeving kunt u uw hart ophalen als natuurliefhebber. In dit uitgestrekte en beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. Fietsend en wandelend over de zandverstuivingen (Hulshorst), de dikke bossen en langs kleurrijke heidevelden.

Het water rondom het Veluwemeer en het Wolderwijd heeft een natuurlijke aantrekkingskracht. Met de vele surfstranden zijn er voldoende activiteiten te zien en te beleven. 

Voor een heerlijke fietstocht in de omgeving kunt u bij het hotel fietsen huren voor €12,50 per dag. Elektrische fietsen zijn €24,50 per dag.

Wij hebben samen met fietsnetwerk.nl een aantal mooie fietsroutes voor u samengesteld. U kunt diverse afstapmomenten en bezienswaardigheden toevoegen.

Kunstzinnige fietsroute

Rondje Wolderwijd

Fietsroute Heerlijk Harderwijk