Ontvang 5% korting
Kasteel de Essenburgh

Ontvang 5% korting

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting*op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd! (*Niet geldig op arrangementsprijzen.)

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Trouwen

Het lijkt misschien een cliché, maar u wilt dat uw huwelijk de mooiste dag van uw leven wordt. Bij Kasteel de Essenburgh maken we er een sprookje van: wij hebben alle ingrediënten in huis om aan de meest romantische verwachtingen te voldoen. Van huwelijksvoltrekking tot receptie, diner, feest en overnachting, alles kan bij ons onder één dak, op een schitterende locatie. We stippelen graag samen met u het perfecte parcours uit waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.
Bekijk hier op de website onder het kopje trouwen de mogelijkheden voor uw droombruiloft!

Voor de planning van uw droombruiloft hebben wij graag persoonlijk contact met u. U bent daarom van harte welkom om langs te komen voor een gratis rondleiding om te komen proeven van de sfeer.

 

Geïnteresseerd om uw huwelijk bij ons hotel te organiseren? Aarzel niet om geheel vrijblijvend een brochure aan te vragen over zaal- en prijs indicaties.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
  4. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.