Ontvang 5% korting
Kasteel de Essenburgh

Ontvang 5% korting

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting*op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd! (*Niet geldig op arrangementsprijzen.)

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Omgeving

Landgoed
Kasteel de Essenburgh  is gelegen in het midden van het groene hart van Nederland, de Veluwe. Deze prachtige omgeving biedt uitstekende kansen voor een heerlijk verblijf. Geniet van de uitgestrekte weidevelden en bossen rondom het kasteel. Daarnaast ligt op ongeveer 5 kilometer afstand de stad Harderwijk. Deze eeuwenoude Hanzestad bezit een culturele erfenis en een bruisend centrum. Verder ligt het hotel ook in de nabijheid van diverse attracties zoals het Dolfinarium, Walibi Nederland en Wellnessresort De Zwaluwhoeve.

Het landgoed van het kasteel zelf bestaat uit een prachtige tuin met doorkruisende gracht, allen omhuld in een kring van eeuwenoude bomen welke op zich al een verhaal vormen.

 

TIPS VOOR EEN DAGJE IN HARDERWIJK
In de knusse binnenstad van Harderwijk valt er meer dan genoeg te winkelen! Duik in de middeleeuwse straatjes van deze Hanzestad en ontdek unieke winkeltjes en kleine boetiekshops in prachtige historische panden. Stuk voor stuk pareltjes waar je iets anders vindt dan de doorsnee dertien-in-een-dozijnitems. Alle adresjes liggen vlak bij elkaar en veel winkelstraatjes in de sfeervolle binnenstad zijn autovrij. Beleef een heerlijke winkeldag en sluit af op een terrasje op de Markt of aan de Strandboulevard.

Lees hier een leuk artikel over de binnenstad van Harderwijk!

Omgeving verkennen per fiets
In ons hotel is het mogelijk om een fiets te huren per dag. Maak optimaal gebruik van het gemak, en verken zo de omliggende natuur en omgeving van ons hotel. Voor maar € 12,50 is het mogelijk om een fiets te huren, dit kunt u uiteraard navragen aan onze receptie. Daarnaast hebben wij gratis fiets en wandel-routes voor u klaar liggen.

 

Activiteiten in de omgeving
De omgeving van Hierden biedt een rijke selectie dagjes uit. Via onderstaande buttons wordt u doorgelinkt naar de websites

Heerlijk dagje Wellness Zwaluwhoeve

De officiele activiteitenwebsite van Harderwijk