Ontvang 5% korting
Kasteel de Essenburgh
image

Ontvang 5% korting

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting*op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd! (*Niet geldig op arrangementsprijzen.)

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ons restaurant

 

Helaas zijn wij door de genomen maatregelen van de overheid genoodzaakt om ons hotel te sluiten. Wij zullen contact met u opnemen indien u een reservering bij ons heeft staan de komende periode.

Voor enkele dagreserveringen zijn wij nog minimaal geopend, verder zijn wij gesloten tot en met maandag 31 januari 2022.

Mocht u vragen hebben dan zijn wij voor u bereikbaar op info@kasteelessenburgh.com

 

Met vriendelijke groet,

Team Kasteel de Essenburgh.

*****************************************************************

 

Gewelvenkelder “Oude Mheen”
De keuken van het restaurant in de gewelvenkelder werkt met verse producten.
Onze keuken is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 12:00 uur - 21:00 uur.
Op zondag is de keuken geopend tot 16.00 uur.


Vanaf 12:00 uur wordt de lunch geserveerd, vanaf 17:00 uur het diner.

Het restaurant heeft plaats voor zestig gasten, die ’s avonds kunnen aanschuiven voor het dagelijkse driegangen dagmenu. Naast het menu kunt u ook kiezen van de seizoensgebonden a la carte kaart. Wanneer u met een groter gezelschap bent, kunt u in overleg met ons en de chef-kok een speciaal menu samenstellen of iets anders organiseren. Van een walking dinner tot een barbecue: er is veel mogelijk. Zie hiervoor: Feesten en Partijen.


In de gewelvenkelder van het kasteel bevindt zich ook de sfeervolle bar van het hotel. De bar is elke avond open en beschikt over een buitenterras, met uitzicht op het landgoed.