Ontvang 5% korting
Kasteel de Essenburgh

Ontvang 5% korting

Boek nu rechtstreeks via deze site uw verblijf in ons hotel en ontvang 5% korting*op uw kamerprijs. Altijd de beste prijs gegarandeerd! (*Niet geldig op arrangementsprijzen.)

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Ons restaurant

Gewelvenkelder “Oude Mheen”
De keuken van het restaurant in de gewelvenkelder werkt verse producten.
Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur - 21:00 uur.
Vanaf 12:00 uur wordt de lunch geserveerd, vanaf 17:00 uur het diner.

Het restaurant heeft plaats voor zestig gasten, die ’s avonds kunnen aanschuiven voor het dagelijkse driegangen dagmenu. Naast het menu kunt u ook kiezen van de seizoensgebonden a la carte kaart. Wanneer u met een groter gezelschap bent, kunt u in overleg met ons en de chef-kok een speciaal menu samenstellen of iets anders organiseren. Van een walking dinner tot een barbecue: er is veel mogelijk. Zie hiervoor: Feesten en Partijen.

In de ontbijtzaal naast het restaurant kunt u, doordeweeks vanaf 07.00 uur en in het weekend vanaf 08:00 uur, terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere huisgemaakt brood, suikerbrood, croissants en eigengemaakte frambozenjam.

In de gewelvenkelder van het kasteel bevindt zich ook de sfeervolle bar van het hotel. De bar is elke avond open en beschikt over een buitenterras, met uitzicht op het landgoed.